Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Open Business Borrel Eindhoven - Nieuwsjaarseditie

Terug
Over dit evenement
Locatie Bar & Restaurant The Prince Wilhelminaplein 9
Prijs €5.00 (Graag gepast en contant)
Max. aantal deelnemers 6

Datum
Start 18 januari 2018 om 17:00
Eind 18 januari 2018 om 20:00

Omschrijving

Het team van OBB040 nodigt U van harte uit voor het gezelligste netwerkevent van Eindhoven op 18 januari 2018. Wij zijn te gast bij Bar & Restaurant The Prince, waar we met mede ondernemers het glas gaan heffen op een fantastisch 2018.

OBB040 staat voor laag drempeligheid, diversiviteit en vertrouwen & respect.

Laag drempelig: De netwerkbijeenkomsten zijn voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Iedere derde donderdag van de maand kun je hier kennis maken met ondernemende mensen uit Eindhoven en omgeving. Op telkens een wisselende, aansprekende locatie krijgen bezoekers de gelegenheid om in een ontspannen sfeer hun netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen. Zonder veel formele regels en poespas.

Diversiviteit: Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, huidskleur, culturele achtergrond etc. De bezoekers vormen een mooie afspiegeling van de maatschappij. Het zijn ondernemende mensen die bezig zijn hun dromen te verwerkelijken, die interesse tonen in de diensten van een ander en die openstaan voor samenwerkingen. Juist die diversiteit motiveert en maakt het netwerken interessant.

Vertrouwen & respect: Bij OBB040 draait het om verbinding vanuit het hart. De mensen staan centraal, de zakelijke verbindingen zijn mooi mee genomen. Het ontmoeten van nieuwe mensen levert veel nieuwe energie op. Iedereen brengt zijn/haar eigen expertise mee. Op basis van vertrouwen en respect wil men elkaar helpen en positief stimuleren. Want samenwerken kan niet zonder vertrouwen en respect. Pas als het in het hart klikt kunnen er door uitwisseling van kennis en ervaring mooie zakelijke verbindingen ontstaan.

Wij bieden elk netwerkevent 3 à 4 elevator pitchplekken aan voor de promotie van uw bedrijf, project of specifieke zoekvraag. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op onze website www.obb040.nl

Graag tot ziens! Lian Spierings |The Prince & Team OBB040

Aanmelden

Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep