Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Cyber security; De hacker vertelt

Terug
Over dit evenement
Locatie KvK kantoor Eindhoven
Prijs Gratis

Datum
Start 23 oktober 2018 om 14:00
Eind 23 oktober 2018 om 18:30

Omschrijving

In de media lezen we dagelijks over informatiebeveiliging en incidenten. Denk hierbij aan onbereikbare websites van bedrijven, gijzelsoftware die noodzakelijke bedrijfsgegevens versleutelt, diefstal van gevoelige informatie tot het compleet stilleggen van bedrijven. Het is dus heel dichtbij. De cybercrimineel treft de zwakste in de keten – ze vallen vaak “in het wilde weg” aan en treffen jou als eerste wanneer je de zwakste schakel bent. 

Ïn de medische sector is dit risico groter dan in andere sectoren met een sterk toenemende connectivity, gebruik van big data en medical apps. Bedrijven werken internationaal en remote samen. Het is zoeken naar de juiste cloud oplossing die flexibiliteit biedt maar ook veilig is. 

“Connected” medische apparaten beloven waarde voor patiënten en artsen, maar de apparaten vertonen ook nieuwe blootstellingen voor cyberbeveiliging die patiënten en hun informatie in gevaar kunnen brengen. 

Digitale security heeft niets te maken met de grootte van het bedrijf. Iedereen met een klantenbestand, bankgegevens, data afhankelijke innovaties, algoritmes is een potentieel doelwit. En criminelen gaan steeds geraffineerder te werk. 

Met welke vormen van cyberaanvallen kun je vandaag de dag in de medtech & life sciences te maken krijgen en wat kun je doen om jouw organisatie (zo goed mogelijk) hiertegen te beschermen? Je onderkent het risico, maar hoe houd je cybercriminelen buiten jouw deur? 

Dat en meer hoor je van hacker Stan Hegt tijdens deze bijeenkomst. In een interactieve sessie ervaar je hoe cybercriminaliteit in de praktijk werkt en op welke manieren een kwaadwillende hacker kan inbreken. We laten je ook zien wat de consequenties zijn als jouw bedrijf lam gelegd wordt door gijzelsoftware. 

Je gaat naar huis met praktische tips en tricks die direct in jouw bedrijf toepasbaar zijn. De volgende ochtend kun je de eerste stap zetten naar een betere (grip op) beveiliging van jouw bedrijf. Want ‘cybersecurity’ klinkt eng en onbereikbaar, terwijl er veel is dat je zelf kunt (en moet) regelen. 

Over de hacker
Stan Hegt is een professioneel hacker en specialist digitale veiligheid. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring. Stan Hegt begon al op zijn 10e met het hacken. Hij was als ethisch hacker jaren in dienst bij een groot accountantskantoor en runt sinds twee jaar zijn eigen bedrijf op het gebied van de digitale veiligheid.

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via deze link

Locatie
KvK kantoor Eindhoven
J.F. Kennedylaan 2
5612 AB Eindhoven  

Programma
14:00 Inloop
14:30 Opening en welkom door KVK 
14:35 Praktijkverhaal: Gijzelsoftware in bedrijf, Marleen van Leendert  
14:50 De hacker vertelt, Stan Hegt  
15:45 Pauze  
16:00 Interactieve sessie en discussie tussen de deelnemers en de aanwezige expert(s). 
          Tijdens de sessie krijg je praktische tips en tricks die direct in jouw bedrijf toepasbaar zijn en waarmee
          je de eerste stappen kunt zetten naar een betere beveiliging van jouw bedrijf.  
17:00 Afsluiting 
17:15 Netwerkborrel

Aanmelden

Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep