Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Jong Opgebrand Een interactieve workshop

Terug
Over dit evenement
Locatie de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre
Prijs Bibliotheekleden € 7.50. Niet-leden € 9.00

Datum
Start 15 november 2018 om 19:30
Eind 15 november 2018 om 21:00

Omschrijving

Deze avond geeft Mariëlle Lunenburg een interactieve workshop met thema burn out bij jongeren/ young professionals.

Over de inhoud van Jong Opgebrand: Misschien zeg je vaak “ja”, probeer je alles zo goed mogelijk te doen, race je van hot naar her en vergeet je daarbij rust te nemen. Wellicht denk je dat het over een paar weken, maanden of volgend jaar wat rustiger is en je dan tijd hebt voor jezelf. Maar de ratrace blijft doorgaan. ’s Nachts lig je uren te piekeren over wat je nog moet doen, maak je lijstjes om dingen bij te houden, kun je je steeds moeilijker concentreren, ben je altijd moe en heb je minder zin in sociale ‘verplichtingen’. Tot het moment dat je lichaam en geest aan de noodrem trekken. Je hebt jezelf langdurig overbelast en hebt een burn-out. Maar je bent niet de enige!

Steeds vaker hebben jongeren een burn-out. Dat is niet verbazingwekkend in een maatschappij waarin succesvol zijn de norm lijkt. Jong Opgebrand laat confronterende en herkenbare verhalen zien van tien young professionals die opgebrand zijn. Jonge mensen aan het begin van hun carrière, die worstelen met stress en (sociale) druk op het werk en in hun privéleven.

Mariëlle Lunenburg wil het onderwerp burn-out onder jonge mensen bespreekbaar maken. Zelf heeft zij zeven jaar geleden ook een burn-out gehad. Zij ging op zoek naar ervaringsdeskundigen en tien young professionals hebben openlijk hun verhaal gedeeld. Mariëlle Lunenburg reflecteert op haar gesprekken met de young professionals en belicht de overeenkomsten tussen de verhalen. Met Jong Opgebrand krijgt de lezer inzicht in het ‘hoe’ en ‘waarom’ van een burn-out op jonge leeftijd.

Voor wie? Jongeren, en wat oudere jongeren 20-40 jaar. Iedereen die met een burn-out te kampen heeft (gehad) en dit interessant vindt is welkom.

Aanmelden
Aanmelden kan alleen via deze link.

Aanmelden

Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep