Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

PDC B.V.

Facilitair in ICT voor retail en bedrijven
Bedrijfsgegevens
Hooge Zijde 30
5626DC Eindhoven


Website: http://www.paradigit.nl/
Telefoonnummer: 0402594900
Fax: 0402594999
Emailadres:

Contactpersoon

Geen contactpersoon beschikbaar.


Social Media
Twitter https://twitter.com/paradigit
Facebook https://www.facebook.com/paradigit
Google+ https://www.youtube.com/user/paradigit

Bedrijfsactiviteiten
Facilitair in ICT voor retail en bedrijven

Uitgebreide beschrijving

PDC staat voor expertise en schaalvoordeel. PDC, voluit Performance Distribution Centre, faciliteert verschillende retail- en automatiseringsbedrijven in de ICT-sector op het gebied van logistiek, inkoop, financiële administratie, marketing, ICT, aftersales en P&O.


Deze centrale dienstverlening zorgt voor de beste uitgangspositie voor verdere groei en maximale efficiency, voor klanten én voor partners en leveranciers. Op deze website vindt u meer informatie over onze diensten voor beide doelgroepen. 


PDC B.V. is opgericht in 2008 en gevestigd in Eindhoven. PDC is ISO 9001 gecertificeerd, wat betekent dat het kwaliteitsmanagement voldoet aan de hoogste internationale normen. 


PDC werkt nauw samen met een groot aantal partners, waaronder Intel en Microsoft. Microsoft heeft PDC de status toegekend van Gold Partner. Dit is de hoogste waardering die Microsoft in haar partnerprogramma uitreikt. PDC behoort hiermee tot het topniveau van de partners wereldwijd en tot een beperkte selectie in Nederland.

 

Over de Paradigit Groep 
De Paradigit Groep is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. De Paradigit Groep heeft een omzet van 120 miljoen euro (boekjaar 2009) en verkoopt 150.000 computers per jaar. Bij de Paradigit Groep zijn ruim 600 medewerkers in dienst. De Paradigit Groep is in verschillende markten aanwezig. Door schaalvoordeel is de Paradigit Groep altijd zeer concurrerend; de sterke bedrijfscultuur zorgt voor grote toegevoegde waarde in de dienstverlening.

 

Hoofdkantoor en distributiecentrum
PDC B.V. fungeert als hoofdkantoor, logistiek dienstverlener en inkoopcombinatie. Van hieruit worden alle werkmaatschappijen bevoorraad en is de gehele backoffice georganiseerd (ICT, financiële afdeling & reporting, P&O, service & rma, inkoop).

 

Consumenten
De Paradigit Groep exploiteert 23 winkelvestigingen in verschillende formules en zeven webwinkels. Paradigit Retail B.V. levert onder de handelsnaam Paradigit Computers een uitgebreid assortiment notebooks, desktop computers en randapparatuur in 21 winkels verspreid over Nederland. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al acht jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van Q&A. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. De Paradigit winkels zijn actueel, toegankelijk, informatief en betaalbaar - bij Paradigit kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten.

 

Bedrijven
ISL Automatisering richt zich op de verkoop, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen. Met Remcoh ontzorgt ISL haar klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt ISL volume-hardware projecten voor overheden, instellingen en grootbedrijven. Ropam levert onder de naam RPMCar software aan de autobranche die het gehele inkoop- en orderproces voor nieuwe en gebruikte wagens optimaliseert.

Onderwijs
Skool Automatisering is specialist in het primair onderwijs. Haar snel groeiende automatiseringsconcept SkoolControl realiseert Zorgeloos Leren nu al in 15% van de Nederlandse basisscholen en enkele scholen in het buitenland (België, Duitsland en Luxemburg) draaien reeds op SkoolControl. Skool Automatisering staat voor zorgeloos onderwijzen met ICT, voor betaalbare hardware en voor unieke oplossingen zoals touch screens (SkoolTouch) en de SkoolMate.Laptopdeals voor studenten
In het voortgezet en hoger onderwijs biedt Paradigit met Campushop.nl gegarandeerd de beste deals voor je studie. Een uniek concept waarbij studenten tegen zeer scherpe tarieven een laptop kunnen aanschaffen. Naast de scherpe tarieven biedt CampusShop.nl een unieke 2 jaar "Zorgeloos Leren" garantie, waardoor je geen dag zonder je laptop hoeft. Kijk voor meer informatie op www.campusshop.nl.

 

2. Onze winkels

Paradigit beschikt over 21 winkels verspreid door heel Nederland. In onze winkels kunt u terecht voor advies, reparaties en voor het kopen van diverse producten. Voor een Paradigit winkel bij u in de buurt kijkt u op onze winkelpagina.

 

 Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Is bovenstaand profiel van uw organisatie, dan kunt u hieronder uw bedrijfsvermelding claimen en activeren waarbij u tevens direct member kunt worden.
U ontvangt direct een inlogcode waarmee u als member direct uw profiel kunt aanvullen.


Uw profiel wordt na goedkeuring door de beheerder van Eindhoven Business Plaza geactiveerd waarna uw profiel zichtbaar is.

Activeer mijn bedrijfsvermelding

Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep