sliderfoto

Toucher Finance


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0138505590
Adres:
Weverstraat 12
Postcode:
5061ZH
Plaats:
Oisterwijk


Contactpersoon

Naam:
I Cevic
Emailadres:
ivan@toucherfinance.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Diensten

Advisering debiteurenbeheer

Voor een goed debiteurenbeleid dient u te beginnen bij het begin. Goede algemene voorwaarden en een correct facturerings- en aanmaningsproces. Wij adviseren u graag daarover tegen een scherp tarief.
Indien uw algemene voorwaarden aandacht behoeven dan bieden wij u de mogelijkheid om deze tevens tegen een scherp tarief te laten screenen en evt. aan te laten passen daar waar nodig. Wij werken daarvoor samen met een gespecialiseerde en vakkundige juridische partner.

Buitengerechtelijke incasso

In de buitengerechtelijke fase van de incassoprocedure beweegt Toucher Finance uw debiteur tot betaling, zonder tussenkomst van de rechter. Via een brief, mail en telefoongesprekken bewegen wij uw debiteur tot betaling. Uiteraard met klantbehoud en waarbij geldt afspraak is afspraak!
Omdat wij begrijpen dat u als klant wilt weten wat er speelt, houden wij u telkens op de hoogte van het verloop, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Debiteurenbezoek

Indien wij in de minnelijke fase geen contact kunnen krijgen met uw debiteur, dan kunt u ons ook inschakelen om een bezoek op locatie te brengen. Vaak ziet men dat men in een persoonlijk gesprek sneller tot resultaten komt, of blijkt wel eens dat uw debiteur met de noorderzon is vertrokken of verhuisd.

Gerechtelijke incasso

Indien uw debiteur nog steeds weigerachtig blijft om te betalen, dan zullen wij u adviseren om juridische stappen te gaan ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door middel van een beslaglegging en/of dagvaarding, waarbij de proceskosten bij uw debiteur in rekening zullen worden gebracht. Uiteraard streven we ernaar om deze fase te voorkomen. Afboeken is voor ons in ieder geval geen optie!

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding