Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Netwerkvereniging JONG! Valkenswaard presenteert Inspiratie & Kennis Congres 2018


Op vrijdag 26 oktober organiseert netwerkvereniging JONG! Valkenswaard de tweede editie van het JONG! Inspiratie & Kennis Congres. In theater De Hofnar in Valkenswaard worden ruim 400 ondernemers en ondernemende professionals uit de regio verwacht die een uitgebreid programma van interessante sprekers en powersessies kunnen bijwonen.

Boost your skills, Upgrade your business
Hét congres voor ondernemend Brabant staat dit jaar in het teken van groei: groei als persoon, leer van een ander, en laat je bedrijf groeien. Het congres begint met spreker Marco Aarnink, oprichter van Drukwerkdeal.nl en nu founder van Print.com. Hij neemt de bezoeker mee in zijn inspirerende verhaal als succesvol ondernemer. Daarna zijn er 8 powersessies waarbij de bezoeker een keuze kan maken uit 2 bij te wonen sessies. Deze interactieve workshops worden gegeven in de kleine zalen van De Hofnar en gaan over thema's als sales, onderhandelen, presenteren en leiderschap. Het is noodzakelijk vooraf in te schrijven voor de Powersessies, dit kan op de website www.jongikc.nl. Het congres wordt afgesloten in de theaterzaal met de leuke en ontspannen Omdenkclinic waarvoor Steye van Dam van Omdenken naar Valkenswaard komt.

Ontspannen netwerken
Het congres wordt begonnen met een optionele Netwerklunch waarvoor apart tickets verkrijgbaar zijn. Geheel in de traditie van JONG! wordt de dag besloten met de vrij toegankelijke netwerkborrel in het theatercafé. Hier bestaat de mogelijk informeel te te netwerken.  

Het Inspiratie & Kennis Congres is een non profit event en wordt georganiseerd door netwerkvereniging JONG! Valkenswaard met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De inloop van het congres start om 13.30 uur en het programma is afgelopen om 17.40 uur. Tickets kosten € 34,50 per persoon en bieden toegang tot het congres en de Powersessies. Voor € 10,- extra kan toegang verkregen worden tot de Netwerklunch van 12.00 tot 13.30 uur. 

Voor meer informatie, het volledige programma en het bestellen van tickets voor het congres en de Netwerklunch kan men kijken op www.jongikc.nl


Bron: JONG! IKC

Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep