Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Iris Zonneveldt uitgeroepen tot Jong Management ondernemer van het jaar 2019


Onder groot applaus werd Iris Zonneveldt (CEO Treams) op 10 april, tijdens de JM Ondernemer van het Jaar verkiezing, uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Tijdens deze 10e editie ging de jury op zoek naar een goed, bijzonder en inspirerend verhaal van ondernemers die substantiële groei hebben laten zien met hun onderneming. De finalisten werden beoordeeld op hun pitch, hun bloeiende onderneming, onderscheidendheid en toekomstvisie. Iris Zonneveldt kwam als winnaar uit de bus. 

De woorden van de jury, waaronder Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Sanneke de Graaf (voorzitter JM Rotterdam), Jeroen Prop (House of Performance) en Daan Lammers (voorzitter Jong Management landelijk): “Het verhaal van Iris was heel congruent. Haar antwoorden op onze vragen waren echt sterk. Een ondernemer die ook ‘nee’ durft te zeggen en een duidelijke droom najaagt. Kortom: Iris was de beste!

Over Iris Zonneveldt:
Iris Zonneveldt is 31 jaar, CEO van het Eindhovense Treams, en daarmee een van de weinige (jonge) ondernemers in HR Tech wereld. Iris helpt, samen met haar team, om medewerkers continu te laten groeien en ontwikkelen. Dit doen zij door middel van een platform genaamd Treams. In dit platform stellen medewerkers doelen op, geven ze elkaar feedback en hebben zij continu zicht op hun volgende groeistap. Iris inspireert anderen om HR op een vernieuwende manier te bekijken, altijd bekeken vanuit de klantvraag: wat is jouw markt? Wie is jouw klant? En hoe vertaal je dat door naar binnen toe zodat je de juiste talenten en skills binnen je bedrijf ontwikkelt.


Bron: Treams

Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep