Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Eindhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Eindhoven Business Plaza alle Eindhovense ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Eindhoven Business Plaza:
Het doel van Eindhoven Business Plaza is om Eindhovense ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Eindhoven Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Eindhoven vindbaar. Op Eindhoven Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Eindhovense ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is vindbaar op Eindhoven Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Eindhoven Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Eindhoven Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Eindhoven Business Plaza. Al vanaf € 125,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep