Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Het laatste nieuws

CBS: Sterke economische groei in regio Eindhoven

24 april 2018
EINDHOVEN - De Nederlandse economie groeide in 2017 met 3,2 procent een stuk harder dan in de voorgaande jaren. De economie van Eindhoven en omgeving en Almere groeiden met 4,9 procent het sterkst. Dit meldt het CBS dinsdag op basis van nieuwe cijfers.

VERKEERSSITUATIE MONTGOMERYLAAN-RING GEWIJZIGD

24 april 2018
De verkeerssituatie op de kruising van de Montgomerylaan met de Ring is met ingang van maandag 23 april gewijzigd in verband met de aanleg van de ongelijkvloerse kruising.

Kennissessie: HeadsUp #3, Thema: Blockchain

19 april 2018
De HeadsUp op dinsdag 8 mei staat in het teken van het trending topic blockchain. Wil jij deze technologie graag begrijpen en weten wat jij er allemaal mee kunt? Innovatiestrateeg Jeroen Lampe is expert op het gebied van blockchain & cryptocurrencies. Hij helpt jou de waanzin te negeren én de lange termijn kansen te onderkennen.

GroeiCollege: De kunst van het groeien

19 april 2018
Als er iets belangrijk is voor een ondernemer, dan is dat wel groei. En van wie kun je dat nu beter leren dan van ondernemers pur sang als Raymond Cloosterman (Rituals), Marco Aarnink (Drukwerkdeal/Print.com) en Heleen Dura-van Oord (DQ&A Media Group)?

10 miljoen voor investeringen in innovatieve starters

18 april 2018
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt dit jaar 10 miljoen euro beschikbaar voor private fondsen die geld willen investeren in startups en het innovatieve MKB. Deze zogenoemde business angels kunnen per fonds maximaal 1 miljoen euro lenen van de overheid.Members en partners van Eindhoven Business Plaza

  • Holla Advocaten
  • Hotel Eindhoven
  • Uw Logo Hier?
  • Sisow
  • Eindhoven Airport
  • Jobconnecto
Profiteer van de voordelen als member van Eindhoven Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Eindhoven
Paradigit
VDL Groep